De scholen zijn grotendeels weer begonnen en dat betekent tijd voor nieuwe (school)spullen. Een nieuwe outfit met matchende sneakers, een coole fiets om mee op school te komen en speelgoed om je kids na een lange dag school mee te vermaken. Met deze back to school musthaves komen jouw kinderen het schooljaar goed door!

Nieuwe schooltas en sneakers

Bij een nieuw schooljaar horen nieuwe sneakers en een nieuwe rugzak. Kinderen groeien en worden ouder, dus ze zullen die schooltas van vorig jaar snel kinderachtig vinden. Vraag aan je kind wat voor schooltas hij/zij wilt en laat ze eventueel zelf kiezen. Van een simpele zwarte rugzak tot een rugzak met een hippe kleur of print tot een rugzak voor peuters met tv-figuren erop. Alles is mogelijk.

Behalve een nieuwe schooltas, zijn schoenen ook erg belangrijk. Het is goed om te kiezen voor stevige schoenen die het hele jaar meegaan. Ga voor een neutrale kleur zoals witte of zwarte sneakers, of een schoen in één kleur zodat het bij veel outfits past. Vind je dit te simpel, bekijk dan welke kleuren je kind graag draagt en veel kleding van heeft. Kies op basis daarvan schoenen in een kleurtje of zelfs meerdere kleuren.

Trampoline in de tuin

Wil je echt goed investeren in speelgoed voor je kinderen? Ga dan voor een Etan Trampolines! Deze zijn verkrijgbaar als inground trampoline, opstaande trampoline en de gelijkvloerse UltraFlat trampoline. Samen met hun vriendjes zullen ze de grootste lol hebben. Naast dat kinderen trampolinespringen niet alleen superleuk vinden, verbetert het ook het concentratievermogen. Superhandig dus voordat de kinderen naar school gaan of huiswerk moeten maken. Op deze manier springen ze even wakker, verbetert hun geheugen en zijn ze klaar voor hun schooldag. Heeft je kind energie over, laat het hem/haar wegspringen en het huiswerk kan met focus worden gemaakt.

Veilig onderweg

Gaat je kind elke dag met de fiets naar school? Controleer of de fiets nog goed is en je kind niet te lang is geworden. Het is natuurlijk van belang dat de fiets veilig is en nog goed fietst. Wat ook van belang is, vooral in het regenachtige Nederland, is een regenjas. Je kunt kiezen voor een simpel regenpak dat over de jas aangaat of ga voor een vrolijke kleurige regenjas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *