Voordat de nagelstyliste kan beginnen met het zetten van je acryl nagels moeten eerst je handen worden gedesinfecteerd. Je nagelriemen worden teruggeduwd en je nagels worden licht gevijld. Vervolgens moet je de keuze maken of je een tip of een verwijderaar sjabloon wilt als verlenging voor je nagels. Wanneer deze verlenging is aangebracht zal de nagelstyliste aan de slag gaan met acryl. Dit is waar het echte werk gaat beginnen. Het acryl wordt in de gewenste vorm aangebracht. Als de acryl nagels volledig zijn aangebracht moeten deze nog uitharden in de buitenlucht. Zodra de acryl nagels voldoende droog zijn worden ze nog gevijld en gepolijst. Als dit klaar is kun je van je nieuwe nagels gaan genieten.

Nabehandeling acryl nagels

Als je je acryl nagels mooi wilt houden is een nabehandeling aan te raden. Acryl nagels hebben om de drie tot vijf weken een nabehandeling nodig. Hoe vaak dit precies is per persoon verschillend. Acryl nagels groeien mee met je natuurlijke nagels, hierdoor krijg je bij de nagelriemen een stukje dat niet bedekt is met acryl. Dit zorgt ervoor dat de nagels sneller zullen breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met een nabehandeling van je acryl nagels. Bij een nabehandeling wordt het acryl voorzichtig van je nagel gevijld zodat je nagels weer glad worden. Vervolgens wordt een nieuw laagje acryl aangebracht op je kunstnagel. Als je je acryl nagels blijft onderhouden heb je in theorie nooit een nieuwe set kunstnagels nodig.

Acryl nagels verwijderen

Het is erg belangrijk om acryl nagels op de juist manier te verwijderen. Trek nooit zomaar je acryl nagels af, dit zal schade aan je natuurlijke nagels veroorzaken. Acrylnagels zijn gemakkelijk te verwijderen met acryl nagel verwijderaar. Dit is een formule met aceton voor het effectief verwijderen van alle soorten kunstnagels en gel nagellak. Laat je nagels weken in de acrylverwijderaar. De tijd dat je acryl nagels moeten weken is afhankelijk van de hoeveelheid acryl die is aangebracht. Haal je nagels er tussendoor even uit. Met een woodstick kun je voorzichtig het losgekomen acryl verwijderen. Na het verwijderen van kunstnagels kunnen je natuurlijke nagels dun aanvoelen. Het is belangrijk om je nagels goed te verzorgen na het verwijderen van kunstnagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *