In het agrarische deel van ons land is dit wellicht geen opzienbarende titel, maar in stedelijke gebieden lijkt dit een onhaalbare zaak. Je moeder of je schoonmoeder een koe cadeau geven is geen alledaags idee. Zo’n beest heeft toch ruimte nodig? En voer? En wat doe je met alles wat zo’n koe achterlaat? Wees gerust. De koe die wij in gedachten hebben om als cadeau aan je moeder of schoonmoeder te geven is niet heel groot, heeft geen voer nodig en hoeft ook niet naar het toilet. Je moet de titel dan ook niet zozeer letterlijk nemen maar is eigenlijk overdrachtelijk bedoeld. Als je moeder of schoonmoeder een cadeau wilt geven, bijvoorbeeld voor haar verjaardag, dan kun je haar tegenwoordig een echt origineel cadeau geven. Er zijn steeds meer leuk cadeau artikelen te koop en je hoeft dus niet steeds naar het Kruidvat voor een cadeaumandje met zeep, eau de cologne en een zakdoek erin. Niets ten nadele van een leuke cadeaumand, want daar kun je haar natuurlijk ook erg leuk mee verrassen, maar verandering van spijs doet eten. Met andere woorden, stop energie in het zoeken naar een leuk cadeau voor moeder en je kunt haar telkens een origineel cadeau geven. Dat is toch veel leuker?

Welke koe geef je moeder cadeau?

Terug naar de koe. Als moeder van koeien houdt dan is het erg leuk een cadeau te geven dat met de koe te maken heeft. Je kunt denken aan leuke koeienbeeldjes, zoals de Cow Parade collection. Dit zijn leuke handbeschilderde koeienbeeldjes waarvan de levensgrote versies op kunsttentoonstellingen over de hele wereld stonden geëxposeerd. Lees maar eens over de Cow Parade manifestaties.  Het leuke van deze koeienbeeldjes is dat het echte collectors items zijn. Als je eenmaal aan een verzameling begint dan stop je er maar moeilijk mee, zo leuk zijn de verschillende designs. Voordeel: Je kunt moeder nu bij elke gelegenheid een ander exemplaar cadeau geven waarmee ze superblij is.

Zijn er alternatieven om moeder cadeau te geven?

Natuurlijk! De overdrachtelijke betekenis van het cadeau geven van een koe is tenslotte dat je heel veel originele cadeaus aan je moeder of schoonmoeder cadeau kunt geven voor haar verjaardag, moederdag, kerst of sinterklaas. De kunst is om een leuke webshop te vinden waar ze gespecialiseerd zijn in originele cadeautjes. Webshops zoals Kadogalerie.nl die zelfs een heel assortiment cadeaus voor moeder hebben samengesteld. Shop er eens rond en bepaal je keuze. De cadeaus worden allemaal leuk ingepakt in cadeaupapier als je dat wilt en je kunt er ook nog een persoonlijke boodschap aan toe laten voegen. Dat is handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *