De Stihl gta 26 is de ideale accu-snoeizaag

Is je tuin grondig toe aan een snoeibeurt? Gebruik dan de Stihl gta 26 accu-snoeizaag. Deze is verkrijgbaar bij www.detuinmachineshop.nl. Naast accu-snoeizagen vind je hier alle tuinartikelen die je maar kunt bedenken. Zo zijn er artikelen te koop voor een simpel onderhoud van de tuin, bijvoorbeeld een grasmaaier, maar als je je hele tuin opnieuw wilt aanleggen of laten betegelen, zijn er ook genoeg producten voor te krijgen. Maar voor het snoeien van je bomen en struiken kun je er dus terecht voor de Stihl gta 26. In dit artikel kom je alles over het apparaat te weten.

Wat kun je met de Stihl gta 26?

De Stihl gta 26 is ideaal voor het snoeien van bomen en struiken. Daarnaast kun je er het volume van snoeiafval mee verkleinen, zodat je er minder afvalcontainers voor nodig hebt. Wil je hout zagen voor houtconstructies? Ook dan kun je gebruik maken van de Stihl gta 26. De accu van de snoeizaag is erg groot en kan dus lang gebruikt worden. Maar mocht je nu een heel grote klus hebben, dan is het wel aan te raden om een tweede accu te kopen.

Waar is de snoeizaag van voorzien?

De Stihl gta 26 is voorzien van een zaagketting van uitstekende kwaliteit. Deze is erg robuust en kan overal doorheen zagen. Bovendien is de snoeizaag met een zaagsnelheid van 8 m/s erg snel. Zo kun je in een enorm tempo aan het werk. Bovendien is de snoeizaag erg veilig in gebruik. Deze is met een 90 graden draaiende beschermkap afgedekt, zodat er geen stukjes hout in je ogen komen. Ondanks de beschermkap, kun je het zaagblad nog volledig zien. Ben je bang dat je na een hele dag snoeien last krijgt van je handen of rug? Geen paniek. De snoeizaag is op een ergonomische manier gemaakt, waardoor je houding erg goed is tijdens het zagen. Bovendien is de bedieningshandgreep voorzien van een zachte antislip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *