Hikvision video intercom

De elektrische deurbellen winnen het steeds vaker van de beveiligingscamera’s. Met een beveiligingscamera kun je de omgeving in de gaten houden en heb je altijd op beeld wat er om je heen is gebeurt. Dit doet een elektrische deurbel in principe ook, het registreert de personen rondom de camera, maar biedt toch steeds meer nieuwe technieken.

Bij een elektrische deurbel kun je zelf instellen wanneer je een melding wilt ontvangen. Bijvoorbeeld pas wanneer er iemand aanbelt, of krijg al een melding als er een schim op een paar meter voor je huis loopt. Met een Hikvision video intercom weet je altijd wie er voor je deur staat zonder daarvoor omhoog te hoeven komen. Het verschil met een beveiligingscamera zit hem in het communiceren. Staat er iemand voor je deur, dan kun je communiceren met de persoon die aan de deur staat. Handig toch!

Hoe werkt een video intercom van Hikvision?

Een video intercom van Hikvision wordt op verschillende plekken gebruikt, dit kan zijn in een rijwoning, maar ook binnen een appartementencomplex. Met een camera bij de voordeur en een los beeldscherm heb je altijd live in zicht wie er voor je deur staat. De systemen worden in dit geval met elkaar verbonden via bekabeld internet, maar zijn er ook via het draadloze netwerk.

Gebruik met een app

Het mooiste aan deze technologie is dat je de beelden ook kunt meekrijgen via een app. Ben je niet thuis, geen probleem, installeer de app op je mobiele telefoon en weet altijd wanneer en wie er voor je deur staat. Is er onverwacht bezoek en vertrouw je het niet, dan kun je hier met een video intercom gelijk op reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *