Twitter zal dit jaar een functie uitbrengen genaamd Super Follow, vertelde een woordvoerder aan Reuters. Met deze optie hebben gebruikers tegen betaling toegang tot exclusieve berichten van een andere gebruiker.

Twitter-gebruikers kunnen alleen specifieke tweets naar hun supervolgers posten. Mensen en bedrijven met superabonnees kunnen hen ook nieuwsbrieven sturen.

Het sociale medium wil dat zijn individuele producten elkaar versterken, zei regisseur Jack Dorsey tijdens een live-uitzending. “Neem de audiokamers die we Spaces noemen en de nieuwsbrieven die we kunnen bieden met de overname van Revue.”

“Het is gemakkelijk voor te stellen dat het begint met een tweet, de dialoog verandert in live audio en dat gesprek wordt samengevat in de tekst. Het is dit soort interactie dat krachtig zal blijken te zijn. “

Onder meer door deze stappen wil Twitter zijn omzet verdubbelen. Het bedrijf mikt op $ 7,5 miljard (€ 6,17 miljard) aan inkomsten tegen 2023. Volgens critici is Twitter al jaren sluimerend. Volgens directeur Dorsey komt dit doordat het bedrijf traag en niet innovatief is, en ook doordat Twitter niet vertrouwd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *