Het is normaal dat degenen die proberen af ​​te vallen dit snel willen doen. Mensen die geleidelijk en gestaag afvallen, hebben echter meer kans om het resultaat te behouden. Een gezond afslankprogramma of dieet is niet voldoende. Het gaat om het handhaven van een gezonde levensstijl die gepaard gaat met frequente lichamelijke activiteit en gezonde eetgewoonten. Afvallen is moeilijk en vereist toewijding. Afvallen tips die je stap voor stap begeleiden om je te helpen gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren zijn daarbij belangrijk. Het ontbijt overslaan is niet nodig om af te vallen. Je loopt belangrijke voedingsstoffen mis en gaat de hele dag door meer snacken omdat je honger hebt. Gewichtsbeheersing is een levenslange verbintenis en niet alleen een paar weken diëten om af te vallen. Door gewichtsverlies kan het lichaam de bloedsuikerspiegel beter onder controle houden. Om resultaten te zien, hoef je niet eens veel af te vallen. De bloedsuikerspiegel verbetert met slechts een kleine vermindering van het lichaamsgewicht.

Voordelen van afvallen

Afvallen kan ook je hart helpen door de druk op je aderen te verlagen, wat betekent dat je hart niet zo hard hoeft te werken om het bloed door je lichaam te pompen. Overgewicht verhoogt de bloeddruk en verhoogt het risico op een beroerte. Dit komt door het feit dat hoge bloeddruk je bloedvaten belast. Hierdoor worden ze stijver en vatbaarder voor stolsels. Slagaders worden minder nauw wanneer je gewicht verliest en je hart-efficiëntie verbetert. Er is een keto cheesecake ontwikkeld om je te helpen je aan je dieet te houden. Slaapapneu, een aandoening die wordt gekenmerkt door een onderbroken ademhaling tijdens het slapen, komt vaker voor bij zwaarlijvige volwassenen. Vetophopingen in de nek veroorzaakt door overgewicht kunnen daarnaast je luchtwegen belemmeren.

Het belang van lichaamsbeweging bij het afvallen

Te zwaar zijn is niet alleen onhandig, maar het kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Afvallen door lichaamsbeweging combineren met een voedzaam dieet is succesvoller dan alleen caloriebeperking. Bepaalde ziekten kunnen worden voorkomen of zelfs teruggedraaid door te sporten. Het is ook aangetoond dat lichaamsbeweging het gevoel van eigenwaarde verbetert en angst- en depressiepercentages verlaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *