Groen geldt als een mooie kleur voor in het huishouden, die goed te combineren valt met andere kleuren. Maar hoe moet je deze kleuren combineren met groen? Ten eerste moet je kijken naar welke kleuren goed bij groen passen. Daarbij valt een onderscheid te maken in de vele tinten groen die er zijn. Een mintgroen kleur verschilt namelijk aanzienlijk met een donkergroene kleur. Een eerste mooie combinatie is het gebruiken van een groen interieur met witte muren. Dit straalt rust en stabiliteit uit. Als tweede optie kan je ook gaan voor een groene muur met bruine meubels. Tenslotte pakt een groene muur met roze meubelen ook fraai uit

Groen combineren met groen

Een andere optie van het inrichten van je interieur is door groen te combineren met groen. Door de vele soorten tinten van groen kan je namelijk makkelijk twee kleuren groen combineren die een mooie verhouding vormen. Zo kan je bijvoorbeeld een donkere kleur groen op de muur bevestigen en lichtere kleuren als meubilair kiezen. Een andere optie is door meerdere tinten groen te combineren, terwijl er ook nog tinten van andere kleuren zijn. Het meubilair kan bijvoorbeeld overwegend groen zijn, maar ook randen van bruin bevatten. Door zorgvuldig met deze kleuren te combineren, krijg je uiteindelijk een mooi resultaat.

Welke woningen kunnen de kleur groen gebruiken

Het kan ook zo zijn dat er een bepaalde woning toch beter past bij de groene kleur. dit kan komen door bijvoorbeeld het lichtinval door de ramen. Een loft woning is ideaal geschikt voor de kleur groen. de loft is vaak hoog en heeft vaak veel ramen. In deze woning is het dus zeker goed te doen met de kleur groen. Daarnaast worden penthouses, flats en appartementen vaak ook voorzien van mooie kleuren en natuurlijk is de kleur groen ideaal om jouw woning mee in te richten. Kies dus voor een woning met de juiste lichtinval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *