Hoewel het échte warme weer nog even op zich laat wachten, staat de zomervakantie al voor de deur. Of je nu in het buitenland op vakantie gaat of lekker in eigen omgeving vertoeft, met deze items zie je eruit alsof je rechtstreeks overgevlogen bent uit Ibiza. 

Schelpen

Deze cadeautjes uit de zee geven alle accessoires direct een zomerse touch. Wist je dat er heel veel verschillende soorten schelpen verkrijgbaar zijn bij Betaalbarekralen? Bij deze online sieraden groothandel vind je tevens alle materialen om zelf prachtige sieraden te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de altijd populaire kauri schelpen, kokkelschelpen of ronde schelp kralen. Bovendien zijn er veel vormen en maten zoetwaterparels om uit te kiezen. Maak je eigen bedel door schelpen en parels op een nietstift te rijgen en hang ze aan een mooie schakelketting of armband. 

Natuursteen

Mineralen, kristallen, edelstenen, natuursteen.. Hoe je ze ook wilt noemen, ze zijn nog nooit zo populair geweest. Natuursteen geeft een robuuste look aan je sieraden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is ieder item uniek. Hoe gaaf is dat?

Ook staan deze stenen bekend bepaalde eigenschappen te hebben. Dalmatiër Jaspis werkt bijvoorbeeld aardend en beschermend. Het helpt voor jezelf op te komen en geeft moed. Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop en spijsvertering.

Of je nu gelooft in de heilzame werking van stenen of niet, je hebt hoe dan ook een prachtig sieraad met een stoere look. Dat is immers al een reden op zich om te kiezen voor natuursteen!

Polymeer kralen

Veel vrolijker dan polymeer kralen wordt het niet. De felle kleuren en verschillende motiefjes geven ieder sieraad een vrolijke touch. Wat dacht je bijvoorbeeld van aardbeitjes, lieve bloemetjes of beertjes? Ook de smileys zijn tegenwoordig erg populair. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat een polymeer kraal van. Daar wordt je toch blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *