Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen thuiswerken. In 2019 werd er gemiddeld drie uur thuisgewerkt, nu is dat al opgelopen tot ruim zes uur per week. Werken van huis uit kent dan ook vele voordelen: je kunt je tijd zelf indelen, je hebt geen reistijd en geen reiskosten. Een rustige en comfortabele plek in huis is wenselijk om fijn te kunnen werken. Hiervoor heb je echt geen grote ruimte nodig, ook in een kleinere woning kun je een ideale werkplek creƫren. Wij geven je hiervoor drie praktische tips!


Een laptoptafel

Een laptoptafel is een ideale tafel als je geen vaste plek in huis hebt om te werken. Deze tafel is eenvoudig te verplaatsen, je kunt dus werken in iedere ruimte in je huis. Het tafelblad is qua afmetingen geschikt om een laptop op te zetten.

Er zijn laptoptafels te koop in meerdere afmetingen en in diverse stijlen. Er is altijd wel een tafel die bij jouw inrichting past. Als je ook behoefte hebt aan extra opbergruimte is een laptoptafel op wielen echt ideaal. Dit meubelstuk bestaat uit een opbergkast en een inklapbaar blad en is door de wieltjes makkelijk te verplaatsen. Je vormt het in een handomdraai om tot een laptoptafel en kunt dit meubel na het werk ook weer eenvoudig in elkaar schuiven.


Een secretaire

De secretaire is terug van weggeweest! Een secretaire werd vroeger door secretarissen gebruikt en had altijd een geheime lade. Het is een bureau met een inklapbaar bureaublad. Boven het blad vind je twee ruime kastjes en onder het bureaublad zitten een aantal lades. Tegenwoordig wordt de secretaire gebruikt als handige werkplek die weinig ruimte inneemt. Wie weet hebben de secretaires van nu ook nog wel een geheime la.

Een ladeblok

Een ladeblok neemt weinig plek in beslag en zorgt voor veel extra opbergruimte. Door de vele lades kun je al je papieren geordend opruimen. Ga voor een ladeblok met wieltjes zodat je het blok overal neer kunt zetten. Ze zijn te koop in trendy kleuren en er is altijd een ladeblok die past bij jouw inrichting.

Enthousiast geworden om jouw ideale thuiswerkplek in te richten, kijk dan eens op de website van Emob. Deze meubelwinkel biedt al vanaf 2009 online meubelen aan. Ze hebben een ruim assortiment kantoormeubelen van een goede kwaliteit. Je kunt bij Emob ook de mooiste accessoires vinden om je kantoor aan huis nog gezelliger te maken. Je meubels worden al vanaf 100 euro gratis geleverd en er is maar een korte levertijd. Emob heeft een aantrekkelijk retourrecht en je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *