Foto door fauxels via Pexels

Ken je dat? Je hebt een website of bedrijf en je wilt graag boven aan Google komen te staan, zonder dat je in het betaalde gedeelte van Google komt. Alleen hoe doe je dit nu? Dat wordt tegenwoordig veel met linkbuilding gedaan. Goed dat we dat weten alleen wat is linkbuilding? Dat vertellen wij jou graag hier verder.

Wat is linkbuilding?

Een heel makkelijk voorbeeld om dit goed uit te leggen. Wanneer je op vakantie bent in Spanje en je wilt ergen lekker uit eten gaan, dan ga je natuurlijk af van recensies en aanbevelingen vanuit die omgeving. Dus wanneer veel lokale bedrijven zoals: Hotels, supermarkten en de mensen aangeven dat het Italiaanse restaurant de beste is uit heel de omgeving. Dan ben je eerder geneigd om daarnaartoe te gaan.

Dit is ook het geval voor linkbuidling. Hoe meer goede links een website bevat, hoe hoger Google je in de zoekmachine zet. Wij snappen dat niet iedereen helemaal inhoudelijk op de hoogte is van linkbuilding en dat is het mooie ervan. Je kunt linkbuilding uitbesteden. Hier hoef jij hier niet mee bezig te zijn en gaat jouw website groeien.

Waarom Brandmatchers?

Wanneer je die stap wil maken om je website een boost te geven en hoger aan Google te staan zonder hier zelf veel tijd in te investeren. Dan kan je dit goed uitbesteden aan Brandmatchers. Dit bedrijf heeft een groot netwerk met waardevolle samenwerkingen met bloggers, influencers en noem het maar op. In welke branche je ook zit, Brandmatchers heeft een goede match voor jou.

De werkwijze van Brandmatchers is ook erg fijn. Er wordt aan de voorkant een advies gegeven en telkens wordt dit open en transparant gerapporteerd wat er precies gedaan wordt. Zo ben jij toch kort op de ontwikkelingen zonder dat je dit zelf uit hoeft te voeren. Door de perfecte natuurlijke linkbuildingstrategie sta jij straks in een van de topposities van Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *