Ben je alweer bezig met hoe je tuin er komend seizoen uitziet en opzoek naar nieuwe bloemen en planten? Misschien wil je een trampoline gaan kopen voor de kinderen en ga je de tuin een update geven. De trampoline neemt een grote plaats in de tuin in. Het is dus belangrijk dat je goed weet waar de trampoline komt te staan en welke trampoline past. Maak je tuin dus klaar voor jouw nieuwe trampoline!

Bepaal de locatie

Waar wil je jouw toekomstige trampoline gaan zetten? Ben je van plan deze op het gras te zetten of in een hoek van de tuin? Het is van belang dat je bepaald waar je de trampoline wilt gaan zetten. Zo past een vierkante of rechthoekige trampoline beter in een hoek dan een ronde trampoline. Een ronde trampoline neemt meer ruimte in dan een rechthoekige trampoline, maar je kunt om de trampoline heen bloemen of struiken plaatsen. Op die manier valt de trampoline weg in je tuin en benut je toch nog goed de ruimte.

Zoek de juiste trampoline uit

Nadat je ongeveer weet waar je jouw nieuwe trampoline wilt hebben, ga je opzoek naar een trampoline. Misschien heb je al een voorkeur voor een ronde trampoline met een afmeting van 366 cm of wil je een vierkante trampoline. Kijk eerst welke maat in jouw tuin past en welke vorm trampoline daarbij past. Hiernaast heb je nog de optie om te kiezen voor een traditionele opstaande trampoline, een inground trampoline met net of een gelijkvloerse trampoline zonder net. Voor welke trampoline ga jij?

Ingraven of niet?

Heb je gekozen voor een inground trampoline of een trampoline gelijkvloers? Beide trampoline soorten moeten worden ingegraven, dit kan je zelf doen of uit handen geven. Ben jij die handige vader of moeder, dan graaf je binnen een dagje de kuil, bouw je de trampoline op en is alles dezelfde dag springklaar. Heb je hier geen tijd voor of heb je twee linkerhanden? De experts van Etan Trampolines graven jouw Etan trampoline graag in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *