In juni, de Pride Month, viert iedereen de rol die lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en queers hebben gespeeld in de geschiedenis. Het is een goed moment om de bijdragen van je lhbti collega’s te erkennen, iets meer te leren over de geschiedenis van lhbti, diversiteit te vieren en na te denken over hoe je kunt helpen de samenleving gastvrijer te maken. Een prominent figuur van de trots maand zijn de lhbti vlaggen, ze zijn een symbool van inclusiviteit en eer voor de gemeenschap.

Leren over het verleden van Pride

Pride is bedoeld als een positieve viering van alles wat de lhbti gemeenschap heeft gedaan, en als herinnering aan de lange en nog steeds voortdurende strijd voor gelijke rechten. Het maakt niet uit hoe je Pride viert, als je meer te weten komt over de geschiedenis ervan, kun je de maand en zijn roots beter begrijpen. Er zijn veel manieren om meer te weten te komen over Pride Month en de geschiedenis van lhbti, bijvoorbeeld door te lezen, een documentaire te kijken of naar een museum te gaan. Je kunt de lhbti vlag ook aan een vlaggenstok hangen om de lange strijd om inclusiviteit te eren.

Pride decoratie om je huis te versieren

Pride Month is een tijd voor lhbti individuen en hun bondgenoten om hun identiteit te vieren en zelfliefde te omarmen. Wil je je Pride thuis demonstreren? Versier je huis met items met Pride thema. Hang trots een regenboogvlag in je voortuin of maak een gepersonaliseerd tuinbord ter ondersteuning van de lhbti gemeenschap. Gebruik deze maand als een kans om verbondenheid en bondgenootschap te demonstreren door het gebruik van gepersonaliseerde woondecoraties die je trots uitdrukken in elke kleur en stijl om deze tijd van het jaar te laten opvallen. Deze visuele herinneringen aan Pride zijn een essentiële herinnering aan de evolutie van Pride en wat het vertegenwoordigt voor alle mensen.

Doneer aan lhbti organisaties

Omdat Pride draait om het vieren van de kracht, veerkracht en schoonheid van de lhbti gemeenschap, kun je iets terugdoen voor doelen die deze dingen ondersteunen. Activisme is de beste manier om de lhbti gemeenschap te vieren. je kunt niet alleen betrokken raken bij een organisatie waar je om geeft of geïnteresseerd bent in wat ze voor de gemeenschap doen. Het is ook een eenvoudige manier om het hele jaar door te steun te tonen. Kies een groep die werkt aan zaken die voor jou belangrijk zijn. Vergeet niet dat je geld, eten of zelfs je kennis kunt geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *