Er komen tegenwoordig steeds meer webshops bij en dat is natuurlijk leuk voor als je een actieve online shopper bent. Stel je wilt je favoriete wijn van Luigi Bosca bestellen, dien je wel even te letten op de volgende zaken.

Is de webshop gecertificeerd?

Belangrijk is om te zien of de webshop gecertificeerd is en dat kun je zien op het logo dat op de site vermeld staat. Waarmee je dit verder kunt uitzoeken of dit daadwerkelijk het geval is. Aangezien iedereen wel een logo op zijn site kan plaatsen. Daarnaast is het belangrijk dat er een adres vermeld staat bij een webshop, zodat je even kunt verifiƫren of dit wel een bestaand adres is.

Is er een klantenservice die bereikbaar is?

Als je dan nog twijfelt is het ook belangrijk erop te letten of zij wel een klantenservice hebben. Dit betekent dat het bedrijf via de mail en telefonisch bereikbaar moet zijn. Als hier niets van te zien is, zou ik zeker niet adviseren om te bestellen. Om nog meer zekerheid te verkrijgen kun je altijd contact opnemen met het telefoonnummer. Dan hoor je snel genoeg of dit klopt en natuurlijk om specifieke vragen te stellen zodat je merkt of ze aan de andere kant van de lijn wel weten waar ze het over hebben. Als dit allemaal klopt en te achterhalen is zou ik met een gerust hart online bestellen en daarbij is het ook nog wel een tip eens te letten op de reviews, die zeggen namelijk ook erg veel over een bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *