Ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Denk eens aan een sieraad! Wellicht ken je het nog wel van vroeger: de baby armband met daarop je naam & het telefoonnummer van papa en mama. Toen een prachtig sieraad met ook nog eens een praktisch doel en nu een waardevolle herinnering aan vroeger (tip! Je kunt jouw oude armbandje laten verlengen, zo kun jij dit bijzondere sieraad als volwassene weer dragen).

Nog steeds zijn armbandjes voor babies een heel gaaf kraamcadeau. In dit artikel vertellen we je er meer over!

De keuze is reuze

Waar we vroeger de keuze hadden tussen een armbandje met naamplaatje of het welbekende lieveheersbeestje, is het aanbod nu veel ruimer. Je kunt armbandjes laten graveren, zelf samenstellen met verschillende bedeltjes en er is keuze uit verschillende materialen en kleuren. Denk aan lieve parelarmbandjes voor kleine prinsessen, stoere koordarmbandjes met gravure en fijne bandjes voor smalle polsjes. Voor ieder is er wel een passend sieraad te vinden!

Extra sterk!

Het is goed om te weten dat baby armbandjes extra sterk moeten zijn. Het kan gevaarlijk zijn wanneer er kleine onderdelen los komen, omdat babies vaak veel in hun mond stoppen. Zorg er dus voor dat je je goed laat informeren wanneer je een armbandje voor baby shopt. Goede materialen zijn echt .925 sterling zilver, stevig RVS en echte zoetwaterparels en Swarovski steentjes.

Een tastbare herinnering voor later

Zoals eerder aangegeven; babies stoppen vrijwel alles in hun mond. Het is dus heel belangrijk dat een baby sieraad enkel wordt gedragen onder het toeziend oog van een volwassene. Doe het sieraad af tijdens het badderen of slapen. Je kunt het zien als een tastbaar aandenken voor later; met een glimlach denken jullie terug aan de tijd dat zijn of haar polsje zo klein was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *