Net mama geworden en nog op zoek naar bijv. een draagzak voor je baby? Goed plan want een draagzak baby geeft je enorm veel vrijheid. Wij hebben voor jou uitgezocht wat de meest populaire (en beste) merken zijn.

Tula draagzakken

Tula is een enorm bekend merk op het gebied van draagzakken. Je herkent producten van Baby Tula aan de leuke en originele designs en het hippe en stijlvolle karakter. Voor de hippe mama’s dus! Tula heeft draagzakken voor zowel baby’s als peuters en de kwaliteit is super!

Ergobaby draagzakken

De naam zegt het al. Ergobaby! Een Ergobaby draagzak is in alle opzichten gericht op ergonomisch dragen. Wat wij erg fijn vinden aan deze draagzakken, is dat ze de natuurlijke zithouding van je baby ondersteunen. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor je (pasgeboren) baby. Huisartsen bevelen de Ergobaby draagzak baby dan ook aan.

Isara draagzakken

Isara is een Roemeens draagzakken merk. Isara maakt ergonomische draagzakken die goed aansluiten op elk postuur. Ze zijn eenvoudig te verstellen en prettig in gebruik. Een tipje van ons dus!

Marsupi draagzakken

Super merk, Marsupi! De draagzak van Marsupi kun je al vanaf de eerste dag van de geboorte van je kindje gebruiken en is zeker voor de eerste negen maanden ideaal te noemen. Je kunt je baby op de buik of op de heup dragen en het draagsysteem is te gebruiken tot je kindje een gewicht van 15 kilogram heeft bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *