Wil je graag meer geld verdienen of zelfs miljonair worden? Ga dan voor een baan waar je goud geld mee verdiend. Geld geeft veel vrijheid, en is een leuke bijkomstigheid maar maakt het wel echt gelukkig? Het is natuurlijk wel erg prettig om je je geen zorgen te hoeven maken over inkomsten. Zie jij jezelf binnenkort al een vakantiehuis kopen in spanje en rijden in een dikke auto? Switch dan snel naar een van de best betaalde banen!

1.Klinische chemie specialist

Een goed betaalde baan is onderzoeker Klinische Chemie. Het minimale maandsalaris start bij maar liefst €15.000 en dit kan snel oplopen tot €20.000. Als onderzoeker Klinische Chemie doe je onderzoek naar ziekten en afwijkingen van mensen. Hierbij moet je erg gespecialiseerd zijn om goede diagnoses te kunnen maken voor de juiste geneeswijze.

2.Huisarts

Een ander goed betaalde baan is een beroep dat iedereen wel kent, de huisarts. Als huisarts ligt het maximum salaris rond de €10.500. Om huisarts te worden heb je eerst een lange weg te gaan. Als je huisarts wilt worden moet je de WO opleiding Geneeskunde doen, die zes jaar duurt. Daarna moet je een driejarige opleiding tot Huisarts volgen. Ook krijg je in het begin niet meteen zoveel betaald omdat je nog in opleiding bent. 

3.Commercieel directeur 

Als commercieel directeur verdien je ook goed geld. Elke maand vangt een commercieel directeur een bedrag tussen de €5.295 en €16.025. Als commercieel directeur ben je verantwoordelijk voor alle commerciële afdelingen binnen een bedrijf. Het is belangrijk om goede verkoopcijfers te realiseren, hoe meer omzet hoe hoger de bonussen. 

4.Accountant 

Ben je goed met cijfertjes en vind je het niet erg om dingen uit te pluizen? Dan ben je erg geschikt als accountant. Als accountant ben je veel bezig met het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen en financiële overzichten. Een goede accountant kan wel tot €13.500 per maand verdienen. 

5.Piloot

Als piloot vlieg je naar de mooiste plekken op deze aarde en verdien ondertussen een erg goed salaris. Hoe meer ervaring je hebt, hoe hoger de rang en hoe hoger het salaris.  Afhankelijk van de rang kun je tussen de €9.375 en €16.500 per maand verdienen. Een fiks bedrag, maar als piloot heb je ook een grote verantwoordelijkheid.

6.Recruitment 

Het salaris van recruiters is de laatste jaren ook flink gestegen. Het basissalaris per jaar ligt tussen de 50.000 en 60.000, maar door flinke bonussen kan dit salaris flink stijgen. Ben je er goed in het werk verdien kan het salaris oplopen tot 100.000 à 150.000 euro per jaar. Er wordt op dit moment veel personeel gezocht. Van alle werkende Nederlanders werkt nu 82% in een beroepsgroep waar momenteel krapte is. Personeel gezocht met spoed en biedt jij de oplossing? Ga werken in de recruitment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *